Elindult új weboldalunk!

2018. március 19., hétfő 10:59

2018. március 19.-én elindult a Rehab Zrt új weboldala. Nézzen körbe nálunk, az új termékeink és a weboldal új funkciói között! 

A Rehab Zrt. teljesen új weboldalának előkészületei már hónapok óta zajlanak. 2018. március 19-én a délutáni órákban élesítettük az új designnal és funkciókkal bővült honlapunkat. A weboldalt több ütemben tettük elérhetővé látogatóink és partnereink részére. 

Kereskedelmi partnereink 2018. május 14.-től tudni belépni saját profil oldalukba, ahol nagykereskedelmi rendeléseiket közvetlenül a weboldalunkon keresztül is le tudják adni számunkra és tudnak élni a kizárólagosan a weboldal használóinak biztosított egyedi kedvezményekkel.

A weboldal tartalommal, információval való feltöltése folyamatos. Amennyiben termékeinkkel kapcsolatban további tájékoztatásra lenne szüksége, melyeket nem talál az oldalon, esetleg egyéb kérdése-kérése lenne, kérjük legyen kedves felvenni a kapcsolatot velünk a KAPCSOLAT menüponton található elérhetőségeink egyikén, vagy az ott található üzenetküldési funkció segítségével.

 

Tisztelettel kérjük minden kedves weboldal látogatónkat, hogy ha hibát, elírást, elütést, hiányosságot talál az oldalunkon, netán egy kattintás nem a kívánt helyre irányította, kérjük írja meg nekünk ITT! Véleményét nagyra értékeljük és megtiszteltetésnek vesszük, ha támogat minket új weboldalunk tökéletesítésében.