Follow the Flow, színpadi mobilizáció, 2019

2019. május 24., péntek 14:04

A Follow The Flow 2019-es tavaszi koncert sorozatát és fellépéseit Fura Csé a Rehab Zrt. által biztosított Rehab Riderben, azaz a kemény motoros külsejű elektromos háromkerekű mopedben nyomta végig!

Az itthon méltán híres zenei formáció, akik olyan slágereket jegyeznek mint a "Nem tudja senki" vagy az "Anyám mondta" nem lassítanak ha a rajongókról és koncertezésről van szó. Még akkor sem, ha egyik frontemberük Fura Csé egész tavasszal még rehabilitációs időszakát tölti. De ilyen a popszakma, a Rehab Zrt. pedig elkötelezett amellett, hogy könnyebbé, egyszerűbbé, önállóbbá, élhetőbbé tegyük embertársaink életvitelét egyéni igényeik és szükségleteik figyelembe vételével a lehető legjobb megoldást biztosítsuk azoknak, akik tartósan, vagy átmenetileg segítséggel élnek, illetve személyes mobilitásukban megsegítségre szorulnak.

 

A Follow The Flow 2019. május 9-én a Szegedi Egyetemi Napok-on lépett fel, és a gépesített Fura Csé is bírta az iramot az elektromos "színpadi" mopeddel. A Nagy-Szín-Pad elnevezésű zenei vetélkedő döntőjében az Akvárium Klubban is a Rehab Riderrel szántotta a színpadot rehabilitációs időszaka alatt az előadó. Utóbbi döntőbe jutásukért és teljesítményükért ezúton is gratulálunk a fiúknak, nagyszerű munkát végeztek, és várjuk a következő koncerteket! 

Fura Csének pedig ezúton is gyors gyógyulást kívánunk és bízunk benne, hogy még sok mai slágerrel fogják színesíteni a magyar zenei palettát.

A lenti képeket köszönjük Hegyi Julia Lilinek és a Supermanagement Csapatnak!

Tekintse meg néhány termékünket

  • Rehab Rider

    Rehab Rider 36 Ah akkumulátorral

    Cikkszám: : 600100
    Elegáns és csendes, mint a modern, elektromos autók, megbízható ...
  • ELGO/M XXL nagyteherbírású, elektromos moped

    ELGO/M XXL nagyteherbírású, elektromos moped

    Cikkszám: : 71501
    Az EL-GO/M XXL típusú moped méretében és ...
  • EL-GO/M (HS 580) 4 kerekű elektromos moped + Index

    Cikkszám: : 71544
    Az eszközt úgy tervezték, hogy segítse az Ön ...
  • EL-GO 3 kerekű elektromos moped + Index

    Cikkszám: : 71532
    Az eszközt úgy tervezték, hogy segítse az Ön ...