MEMO gyerekcipő - KOALA lila

931490822_26

Az Állati Jó kollekciónk magas szárú kiképzése a megfelelő pozícióban tartja a bokacsontot, így enyhe bokasüllyedés (lúdtalp) esetén, akár korrekciós talpbetét nélkül is képes a gyermek  járásképét az optimális, 1-es zónában tartani. A magas szár miatt a puha szivacsgallér különösen  széles, így megakadályozza a gyermek bokája körüli felhorzsolódásokat. A három tépőzár  segítségével a lábbeli könnyen a lábfej formájához igazítható. Az Állati Jó kollekció darabjainak hátsó részén a névadó állat fejének ábrázolása található színbőr és nubuk bőr rátétekből.

A MEMO Koala gyermekcipő az Állati Jó kollekciónk lányok részére tervezett darabja. Színösszeállítását tekintve a rózsaszín, lila, és csillogó ezüst színek dominálnak, míg az achilles ín felett elhelyezkedő vidám állatfejet Kobi Levi nubuk bőrből álmodta  meg.

Elérhető 22-26-os méretekben.

Kobi Levi egy világszínvonalú cipő designer, aki a MEMO gyermekcipők Állati Jó szandál kollekcióját is tervezte. Hordható műalkotásait megcsodálhattuk már Lady Gaga, Whoopi Goldberg, Fergie és más hírességek lábán is. Az olasz Vogue magazin szerint az általa tervezett cipőkre önálló művészi alkotásként is tekinthetünk.

És mit mondott Kobi Levi a MEMO új, Állati Jó  kollekciójáról?

„Nagyon örültem a felkérésnek, hogy gyerekek számára tervezzek cipőket! Az első pillanattól kezdve jó mókának tűnt a feladat, de amikor megtudtam, hogy a MEMO cipők járáskép ellenőrző és javító funkcióval is rendelkeznek, csak még inkább izgatott lettem. Láttam gyerekeket a cipő kreációimban bemutatókon és azt is, hogy mennyire érdeklik őket azok a minták, melyeket ők is megértenek és felismernek. Engem gyerekkoromban és még a mai napig is inspirálnak az állatok, ezért természetes volt számomra, hogy emlősök inspirálta szandálokat tervezzek. Remélem a gyerekek szeretni fogják.”

Termék jellemzők
Felsőrész anyaga:színbőr, dekoratív színbőr és nubuk bőr elemekkel
Belső szupináció:van, 3 mm
Diagnosztikai talp:van
Szár magasság:magas
Lábbeli típus:nyitott orrú szandál
Járótalp:rugalmas, csúszásgátló gumi, világos-szürke
Sarokkéreg:erős, hosszan előrevezetett
Sarok:belső oldalon előrevezetett
Szivacsgallér:van, puha
Belső talp:bőr, passzív alátámasztás (boltozat emelés) nélkül
Tépőzár:3 db
Cipőbelső anyaga:bőr
Vízállóság:nem vízálló
Méretek:22-26