MEMO gyerekcipő - NEW YORK virágos

931480426_38

A New York kollekció legnőiesebb darabja a virágos modell. Anyagában mintás, színbőrből készült, amelyben a törtfehér alapon szürkeárnyalatos virágos mintát a talp elülső részén található piros csík töri meg. Továbbá a cipőfűző lyukak melletti díszítésben visszaköszön a cipő két főszíne, a szürke és a púder rózsaszín.

A magas szárú sportos New York tornacipő kollekció a diagnosztikai talpon kívül a MEMO gyermekcipők szinte összes tulajdonságával rendelkeznek, tehát a megfelelő kialakításon túl beépített 3mm belső szupinációval is. A lábbeli belső oldalán a hosszan előrevezetett kéreg különösen stabil kiképzésű, így erős támaszt ad az esetlegesen befelé dőlő bokának. A bőrből készült felsőrész megakadályozza a láb izzadását.

A New York kollekcióba tartozó cipők gumis orrvédővel vannak ellátva és természetes bőrból készülnek. Annak ellenére, hogy a lábbelik cipőfűzősek, szinte bármely gyerek képes könnyen és önállóan belebújni a cipőbe, mivel a fel- és levételüket jelentősen megkönnyíti a külső oldalon elhelyezett cipzár. A cipőfűzővel a lábbeli a lábfej formájához igazítható, ezáltal is fokozva a kényelmet.

Termék jellemzők
Felsőrész anyaga:nubuk bőr, dekoratív színbőr elemekkel
Belső szupináció:van, 3 mm
Diagnosztikai talp:nincs
Szár magasság:magas
Lábbeli típus:zárt cipő
Járótalp:rugalmas, csúszásgátló gumi, szürke
Sarokkéreg:erős, hosszan előrevezetett
Sarok:belső oldalon előrevezetett
Szivacsgallér:van, puha
Belső talp:bőr, passzív alátámasztás (boltozat emelés) nélkül
Tépőzár:van, cipzárral segítve
Cipőbelső anyaga:bőr
Orrkoptató:van, gumi
Vízállóság:mérsékelten vízálló
Méretek:26-38