Meyra 4 kerekű rollátor

800200

Nagyon stabil felépítésű, nagy terhelhetőségű, jó gördülési tulajdonságú, kicsire összehajtható, könnyen kezelhető fékkel ellátott guruló járókeret. A könnyebb kanyarodás érdekében a bolygókerekek golyóscsapágyon forognak. A kézifék egyszerűen kezelhető, a fékkart egyik irányba mozgatva (felfele) üzemi fékként, másik irányba (lefele) mozgatva rögzítőfékként használható. A járókeret ötvözött acélcsőből készült műanyag szinter bevonattal, a teleszkópos részeken krómozással.

A magasságban - 78-100 cm között - állítható kéztámaszok elfordulásbiztosan rögzítettek. Közöttük 41 cm hely van, a kerekek közt pedig 46,5 cm a lábtér. A járókeret tartozéka a 60 cm magasan elhelyezett ülőke és a levehető drótkosár és egy az ülőke felületére pontosan illeszkedő csúszásmentes tálca. Az ülőfelület 38 cm széles és 22 cm mély. Az eszköz teljes súlya 11 kg.

 

Az OEP által üzemeltetett adatbázisban, az Online Segédeszköz Jegyzékben (SEJK) képpel, leírással, aktuális havi támogatási adatokkal megtekinthetők a TB által támogatott, vényre felírható termékeink. A fenti termék adatlapját, az alábbi linkre kattintással érheti el:

http://sejk.oep.hu/?s=segedeszkoz&ttt=310177713&termek=roll%C3%A1tor-n%C3%A9gykerek%C5%B1-f%C3%A9kes-meyra

Bővebb információért, kérjük forduljanak kezelőorvosukhoz, vagy keressék munkatársainkat a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségeinken.

Termék jellemzők
Teljes hosszúság (lábtartóval)69 cm
Teljes szélesség60 cm
Beülő szélesség38 cm
Beülő mélység22 cm
Ülésmagasság a földtől60 cm
Terhelhetőség110 kg