Miami J adaptív nyakrögzítő

MJ200_500
A MIAMI J nyakrögzítő a nyak merev rögzítésére alkalmas. A fröccsöntött műanyagból készül ortézist belül Sorbatex szivacs béléssel látták el, mely szavatolja a kényelmes viseletet.
A Mayo Klinika nyakrögzítő gallér vizsgálata (2007) és a CITECH teszt eredményei (2001) is igazolták, hogy az összes kereskedelmi forgalomban található gallér közül a Miami J rögzítette a legeredményesebben a nyaki mozgás mértékét az összes síkban.
 
Fenotípus alapú méretezés és állíthatóság.
A bőrbarát Sorbatex betétek megelőzik a bőrbetegségek kialakulását
Minden beteg számára megfelelő megoldást nyújt a sokoldalú termékcsalád 
Poszt traumás sérülések teljes rögzítésére
Nyaki törések rögzítésére
Nyaki porckorong sérv kezelésére
Poszt-operatív használatra 
 
 

A Miami J Sorbatex anyagú textilbetétei elvezetik a nedvességet a bőrről, a gyors száradás pedig lehetővé teszi, hogy a beteg bőre mindig tiszta, száraz betétekkel érintkezzen. A lélegző Sorbatex anyag egyenletesen osztja el a hőt és meggátolja a baktériumok elszaporodását. 

A szögbeállító gombok, a kivehető szegycsonti párna, és a felhelyezést segítő gumicsík lehetővé teszik a szakemberek számára a gallér testreszabását a beteg egyedi igényeinek megfelelően. A Miami J család minden terméke teljes mértékben fémmentes, így használhatóak MRI, CT és Röntgen vizsgálatok alatt is.

A méretválasztás innovatív, fenotípus alapú megközelítése segít a felnőtt betegek számára gyorsan és egyszerűen kiválasztani a megfelelő gallért, bonyolult méretvételi eljárások szükségessége nélkül. 
A típus kiválasztása a képek között található táblázat segítségével történik.

Indikációs területei: sondylosis, discopathia, spondylarthrosis a nyaki szakaszon, torticollis, csigolyatumor, nyaki distorsio, degeneratív elváltozások, idegfájdalmak, egyszerű stabil törések, luxáció, luxációs törések primer nyújtását követően, dislocatiora hajlamos elváltozásoknál a fájdalom csökkentésére, megelőzésére.
 

Az NEAK által üzemeltetett adatbázisban, az Online Segédeszköz Jegyzékben (SEJK) képpel, leírással, aktuális havi támogatási adatokkal megtekinthetők a TB által támogatott, vényre felírható termékeink. A fenti termék adatlapját, az alábbi linkre kattintással érheti el:

http://sejk.oep.hu/?s=segedeszkoz&ttt=310040217&termek=miami-j

Bővebb információért, kérjük forduljanak kezelőorvosukhoz, vagy keressék munkatársainkat a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségeinken.

A termék gyógyászati segédeszköz, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Termék jellemzők
Anyaga:fröccsöntött műanyag, teljes mértékben fémmentes
Bélés:Sorbatex anyagú textilbetét
Méretek:fenotípus alapján 6 méret, gyermek kivitelben is
Kényelmi funkciók:szögbeállító gombok, kivehető szegycsonti párna, felhelyezést segítő gumicsík, külön utánrendelhető bélés (Sorbatex textilbetétek)