Miami J adaptív nyakrögzítő betét

MJP_100_250

Külön utánrendelhető Sorbatex textilbélés Miami J adaptív nyakrögzítőhöz.

A Miami J Sorbatex anyagú textilbetétei elvezetik a nedvességet a bőrről, a gyors száradás pedig lehetővé teszi, hogy a beteg bőre mindig tiszta, száraz betétekkel érintkezzen. A lélegző Sorbatex anyag egyenletesen osztja el a hőt és meggátolja a baktériumok elszaporodását. 

 

A MIAMI J nyakrögzítő a nyak merev rögzítésére alkalmas. A fröccsöntött műanyagból készül ortézist belül Sorbatex szivacs béléssel látták el, mely szavatolja a kényelmes viseletet.
A Mayo Klinika nyakrögzítő gallér vizsgálata (2007) és a CITECH teszt eredményei (2001) is igazolták, hogy az összes kereskedelmi forgalomban található gallér közül a Miami J rögzítette a legeredményesebben a nyaki mozgás mértékét az összes síkban.
 
• Fenotípus alapú méretezés és állíthatóság.
• A bőrbarát Sorbatex betétek megelőzik a bőrbetegségek kialakulását
• Minden beteg számára megfelelő megoldást nyújt a sokoldalú termékcsalád 
• Poszt traumás sérülések teljes rögzítésére
• Nyaki törések rögzítésére
• Nyaki porckorong sérv kezelésére
• Poszt-operatív használatra 
 

A szögbeállító gombok, a kivehető szegycsonti párna, és a felhelyezést segítő gumicsík lehetővé teszik a szakemberek számára a gallér testreszabását a beteg egyedi igényeinek megfelelően. A Miami J család minden terméke teljes mértékben fémmentes, így használhatóak MRI, CT és Röntgen vizsgálatok alatt is.

A méretválasztás innovatív, fenotípus alapú megközelítése segít a felnőtt betegek számára gyorsan és egyszerűen kiválasztani a megfelelő gallért, bonyolult méretvételi eljárások szükségessége nélkül. 
A típus kiválasztása a képek között található táblázat segítségével történik.

Indikációs területei: sondylosis, discopathia, spondylarthrosis a nyaki szakaszon, torticollis, csigolyatumor, nyaki distorsio, degeneratív elváltozások, idegfájdalmak, egyszerű stabil törések, luxáció, luxációs törések primer nyújtását követően, dislocatiora hajlamos elváltozásoknál a fájdalom csökkentésére, megelőzésére.

A termék gyógyászati segédeszköz, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Termék jellemzők
Bélés:Sorbatex anyagú textilbetét