ÖSSUR CTi Térdrögzítő egyedi méretvétel alapján

B1165

Könnyű felépítés – a kényelmes használatért
Flexibilis pántok, puha betétekkel ellátott tépőzáras hevederek – a tökéletes illeszkedésért
Vízálló, tartós használatra tervezett – a szabad sportolásért
Sensil® szilikon betétek – a jó tapadásért
Accutrac polycentrikus forgótengely – a harmonikus mozgásért

A CTi® Custom egyedi méretvételezés során készült személyre szabott térdrögzítő, amely maximális stabilitást biztosít szalagsérülést vagy műtétet követő időszakban a térdízület számára akár aktív sporttevékenység közben is. Az egyedi méretvételezésnek köszönhetően a sípcsont és a comb tengelyét pontosan követve szorosan illeszkedik a lábra, így az egyedi alkati arányokkal (az anatómiai arányoktól eltérő izomzati felépítés vagy végtaghossz) vagy nagyfokú tengelyeltéréssel („O” láb; „X” láb) rendelkezők számára is biztos viselet intenzív mozgással járó sporttevékenység közben is. A méretsorozatos eszközzel szemben a személyre szabott térdrögzítő profilja a stabilabb rögzítés érdekében nagyobb felületen tartalmaz karbonszálat. A Pro Sport modell az erős mechanikai behatással járó sportok (pl. motocross) esetén javasolt nem csak a felületét, hanem a vastagságát tekintve is megerősített karbonszálas profillal. Az alapmodellek esetében számos szín- és minta választása lehetséges, akár egyedi igényeket is figyelembe véve.

Ajánlatkérés előtt bővebb információért kattintson ide

  A térd stabilitásának helyreállítását, újbóli sérülés megelőzését biztosítja az ÖSSUR CTi Custom térdrögzítő intenzív igénybevétel esetén is:

  Egyedi méretvétel alapján készült karbonszálas profilja pontosan követi a láb anatómiai lefutását - a tökéletes rögzítésért
  Flexibilis pántok, puha betétekkel ellátott tépőzáras hevederek – a tökéletes illeszkedésért
  Könnyű felépítés – a kényelmés használatért
  Vízálló, tartós használatra tervezett – a szabad sportolásért
  Sensil® szilikon betétek – a jó tapadásért
  Accutrac polycentrikus forgótengely – a harmonikus mozgásért
   

  Cti térdrögzítő térdszalag-szakadás utáni sportoláshoz
  Kiegészítő TÉRDKALÁCSVÉDŐ:

  Opcionálisan rendelhető térdvédő kiegészítő, mely könnyen felhelyezhető, védi a térdet a közvetlen környezeti hatásoktól, egyúttal a térdkalács esetleges sérülése is megelőzhető.

  Az új fejlesztésnek köszönhetően még szélesebben fedi a térdet sportolás közben, megakadályozva bármilyen ütés vagy horzsolás okozta izom, vagy szalag sérülést. Az 5 pontos rögzítéssel pontosan és precízen csatlakozik  a térdrögzítőhöz, a további kiegészítő párnák a tökéletes illeszkedésért felelnek. A CTi a térdkalács védővel együtt teljes elülső és oldal irányú védelmet nyújt a lábnak extrém sportágak gyakorlása közben is.

  Cti térdgép a patellavédővel kiegészítve a térdkalácsot is védi motorozás közbenÖSSUR CTi MX (Motocross) szett:

  Opcionálisan rendelhető kiegészítő csomag CTi OTS Térdrögzítőhöz.

  Tartalma: térdkalács védő, forgótengely védő bőrtok, pamut védőharisnya és matricák.

  A CTi rögzítőt kiegészítő térdkalácsvédő komplett csomagja. Tartalmazza a térdkalácsvédőt, mely az 5 pontos rögzítéssel pontosan, és precízen csatlakozik  a térdrögzítőhöz, további kiegészítő párnák a tökéletes illeszkedésért felelnek. A CTi a térdkalács védővel együtt teljes elülső és oldal irányú védelmet nyújt a lábnak aktív sportolás közben is. A csomag további kényelmi eszközként tengelyvédő bőr tokot tartalmaz, illetve igény szerint CTi matricák állnak rendelkezésre  a tökéletes design kialakításához. Továbbá a  CTi rögzítő védelme érdekében egy pamut tok alkotja a csomagot, mely könnyen felhúzható, gumírozott széle biztosítja a jó rögzítést, és könnyen tisztán tartható.

  JAVALLAT: Teljes vagy részleges térdszalag szakadások, rotációs és kombinált instabilitás. Sérülést követően egyedi méretvételezésű eszköz akkor javasolt, amikor az izomtömegben már nem várható érdemleges változás.

  AJÁNLOTT: Intenzív igénybevételre, aktív sportoláshoz, csapat és egyéni sportokhoz egyaránt.

  MÉRETEK: Egyedi méretvétel alapján.