Alacsony aktivitási szint

Az idősek, alacsony aktivitásúak számára kiemelkedő fontosságú a biztonság- és komfortérzet a protézis használata során. A protézisviselés önmagában is kihívást jelenthet, ezért fontos szempont az egyszerű kezelhetőség, könnyű és biztonságos alkatrészek kiválasztása, és az egészségügyi-, fizikai állapot figyelembe vétele.


Össur Balance megoldások:
Úgy tervezték, hogy támogassa a kevésbé aktív pácienseket, akik ellátása legfőképp  megköveteli a biztonság, a kényelem és a mobilitás ideális egyensúlyának fenntartását. A helyes eszközválasztás segíti a közlekedést, a mindennapi teendők elvégzését, az önellátást.
A széleskörű protetikai termékeink hozzájárulnak a magas színvonalú, személyreszabott ellátásokhoz. Azoknak, akik érrendszeri betegséggel, cukorbetegséggel küzdenek, speciális megoldásokra lehet szükségük. Kevésbé terhelhető a bőrfelszín, érzékenyebb a test a külső hatásokra, és lassabb a  regeneráció. A csonkbeágyazási tok és bőrfelszín között olyan közegre, linerre van szükség ami védi a szöveteket a járás közben fellépő erőhatások, nyíróerők okozta sérülés ellen, és kompresszióval segíti a vérkeringést. Elsődleges fontosságú a könnyen kezelhetőség a liner és a függesztés szempontjából egyaránt. A művi ízületeknek biztonságosnak kell lennie, csökkentve az elesés veszélyét, és tompítva a testet érhető erőhatásokat.

 

Rendezés: