QMED Bamboo párna

930080

A bambusz szénpor antibakteriális, pára- és szagelnyelő hatása kényelmesebbé és komfortosabbá teszi az éjjeli alvást. A bambusz szénpor elnyeli az alvás során a testünkből felszabaduló verejtéket.A bambusz szénpor negatív ionokat enged a levegőbe, melyek ellensúlyozzák az elektromos készülékek által kibocsátott pozitív ionokat, ezáltal a QMED Bamboo párna kedvező hatással van a hangulatunkra, enyhíti a stresszt, és csökkenti a fáradtság érzetünket.

 • Mérete: 52x 32 x11.5 / 9.5 cm
 • A huzat kézzel, max. 30°C-os vízben mosható.
 • Memóriahab sűrűsége: 55kg/m3

A anatómiai kiképzésű memóriahabos párna, melynek alapanyaga bambusz szénport tartalmaz. A bambusz szénpor antibakteriális, nedvesség- és szagelnyelő hatása kellemesebbé teszi az alvást, elnyeli az alvás során fel-szabaduló verejtéket. Negatív ionokat enged a levegőbe, melyek ellen-súlyozzák az elektromos készülékek által kibocsátott pozitív ionokat, ezáltal a QMED Bamboo párna kedvezű hatással lehet a hangulatunkra, segíthet a stressz és a fáradtság érzetünk csökkentésében.

 

QMED Comfort memóriahabos termékcsalád a gerinc egészségéért! 

A memóriahab (hőre lágyuló, nyomásra érzékeny viszkoelasztikus poliuretán) anyag speciális tulajdonságai lehetővé teszik, hogy a fekvőfelület alakja teljesen hozzáigazodjon az adott testtáj formájához a kényelmes és egészséges pihenés érdekében. A  QMED memóriahabos termékcsalád tagjai használat, alvási pozíció és az érintett gerincszakaszok szerint:

Termék jellemzők
Méret (HxSZxM):52*32*11,5/9,5 cm
Sűrűség:55 kg/m3
Huzat anyaga:75% pamut, 25% poliészter, légáteresztő anyag
 • QMED párnahuzat

  QMED párnahuzat

  Cikkszám: : 930078_98
  Külön rendelhető  csere párnahuzat a QMED ...
 • QMED Vario párna

  QMED Vario párna

  Cikkszám: : 930074
  A QMED Vario párna formatervezése ideális választás az oldalt- ...
 • QMED Standard Plus Párna

  QMED Standard Plus Párna

  Cikkszám: : 930023
  Az emlékező habanyagú puha párna formájában a nyaknak ...