QMED Comfort Gél párna

930089

A QMED Comfort Gél Párna a kényelmet biztosító memóriahab és a hűsítő érzetet nyújtó zselés réteg tökéletes kombinációja. A QMED Comfort Gél Párna  viszkoelasztikus poliuretán (memóriahab) anyaga révén - hő, illetve nyomás hatására - felveszi testünk alakját, ezáltal alvás során megfelelő alátámasztást biztosít a nyaki gerincszakasznak, valamint tehermentesíti a fej, nyak és vállak izomzatát. A párna által kínált kényelmes fekvés enyhíti a horkolás, az alvászavar valamint a nyaki-gerinc- és izomfájdalom kellemetlenségeit, hozzájárulva a pihentető alváshoz. Tökéletes háton és oldalt fekvők számára is.

 • Méret (HxSZxM): 60x40x13 cm
 • Sűrűség: 55 kg/m3

A QMED Comfort Gél párna a téli-nyári hőmérséklet különbséghez igazodva két eltérő fekvő felülettel rendelkezik. Hűvös időben a meleg érzetet keltő memóriahab felület biztosítja a maximális kényelmet, míg a nyári melegben a hűvös érintésű gél borítás segíti a nyugodt éjszakai  alvást.

 

QMED Comfort memóriahabos termékcsalád a gerinc egészségéért! 

A memóriahab (hőre lágyuló, nyomásra érzékeny viszkoelasztikus poliuretán) anyag speciális tulajdonságai lehetővé teszik, hogy a fekvőfelület alakja teljesen hozzáigazodjon az adott testtáj formájához a kényelmes és egészséges pihenés érdekében. A  QMED memóriahabos termékcsalád tagjai használat, alvási pozíció és az érintett gerincszakaszok szerint:

Termék jellemzők
Méret (HxSZxM):60*40*13 cm
Sűrűség:55 kg/m3
Huzat anyaga:100% poliészter
 • QMED párnahuzat

  QMED párnahuzat

  Cikkszám: : 930078_98
  Külön rendelhető  csere párnahuzat a QMED ...
 • QMED fedőmatrac

  QMED memóriahabos fedőmatrac

  Cikkszám: : 930161_68
  A QMED fedőmatrac segítségével egészséges és pihentető ...
 • QMED Comfort párna

  QMED Comfort párna

  Cikkszám: : 930088
  A QMED Comfort párna hagyományos formájú, memóriahab ...
 • QMED Vario párna

  QMED Vario párna

  Cikkszám: : 930074
  A QMED Vario párna formatervezése ideális választás az oldalt- ...