QMED X-Tape Térdszorító

930130_34

X - TAPE térdszorító+ kompressziós tape

Térdízület tehermentesítése keresztszalag diszfunkció esetén.

  • a térdízület túlterheléses szindrómái okozta térdfájdalom esetén
  • porckopás okozta térdfájdalom, duzzanat esetén
  • a térdízület gyulladásos állapotai esetén

A Qmed X-Tape térdszorító használata javítja a vérkeringést és csökkenti az izomfáradságot. A lélegző, szőtt anyag nagyfokú elaszticitással bír, ezzel segítve a mindennapos kényelmes viselést. Ruha alatt is hordható.

Ez a termék kifutó. Kifutó termékeinket  a raktári készlet erejéig tudjuk biztosítani. Ezen termékek esetében a készletek fogyását nem pótoljuk.

Méretezés:

A QMED X-Tape térdszorító a beépített kompressziós szalag (tape) segítségével stabilizálja a térd ízületet, segíti a térdkalács fiziológiai helyzetének megtartását és mozgás közbeni pozíciótartását, valamint csökkenti a térdfájdalmat és duzzanatot. A szalaggal ellátott területen a Qmed X-Tape célzott kompressziót biztosít a térdkalács és a combizom túlterhelése nélkül, valamint segíti a rögzítő tökéletes illeszkedését a térdhez, így a termék jól követi a végtag mozgását.
 

Ellenjavallatok:
A térdízület rögzítését igénylő állapotot, a térd meghatározott szögben való mozgáskorlátozását igánylő állapotok. Nyílt sebek esetén a termék hatókörében használata nem ajánlott.
 
A térdrögzítő az orvos illetve gyógytornász utasításainak megfelelően kell használni. Kérjük vegye figyelembe, hogy a megfelelő méret kiválasztása jelentősen befolyásolja a térdrögzítő működésének hatékonyságát. Amennyiben a termék használata során kiütést, fájdalmat, vagy a fájdalom növekedését tapasztalja, szüneteltesse a termék használatát és kérjük konzultáljon orvosával!

Használata: Csúsztassa lábát a térdrögzítőbe úgy, hogy a térdkalács a számára kialakított fekete gumi gyűrű közepén helyezkedjen el.

Tisztítás: Kézzel mossuk kézmeleg vízben, kímélő mosószerekkel. Jól csavarjuk ki és hagyjuk megszáradni egy hűvös helyen. 
 
 
Termék jellemzők
Anyagösszetétel - térdrögzítő: 75% nylon, 25% spandex
Anyagösszetétel - szalag: 100% poly elasztomer
Tisztítás:kézzel mossuk max. 30°C-os vízben, kímélő mosószerekkel
Méretek:S, M, L, XL, XXL
Oldaliság:jobb és bal lábon is egyaránt viselhető
Csomag tartalma:1 db termék