Access Supra platform lift

601000

Supra és Supra Linea platform liftek

A Supra egy platform emelő lépcsőlift, melynek tervezésekor kiemelt figyelmet fordítottak az ergonómiára és arra, hogy kényelem és minőség szempontjából a legkiválóbb terméket hozzák létre. Egyedülálló sín koncepciójának köszönhetően a Supra szinte minden fajta lépcsőházban felszerelhető, legyen az egyenes, vagy (fordulóval ellátott) íves kialakítású, beltéri vagy akár kültéri lépcső. A Supra robusztus tervezésű duplasínes technológiája egyben korlátként is használható, így optimálisan helykihasználást tesz lehetővé. A termék tervezésekor és gyártásakor kiemelt figyelmet fordítanak a biztonságra és a minőségre. A Supra lépcsőliftek CE megfelelősségi nyilatkozattal rendelkeznek és a gyártó a TÜV szabványok szerint teszteli a termékeket.

  Első a biztonság
  A Supra lépcsőliftet automatikus biztonsági korláttal szereltük fel, ami felemelkedik, hogy a használó fel tudjon hajtani a lift platformra, majd leereszkedik, hogy a lépcsőlift használata során biztonságban, a platformon tartsa a lift használóját. Továbbá az eszközt magas érzékenységű akadályérzékelőkkel is ellátták, melyek a lift összes oldalán, valamint a fel-, illetve leszállást segítő rámpákon helyezkednek el. Amennyiben az akadályérzékelők a lift működése során akadályt érzékelnek, akkor az eszköz megáll, így téve lehetővé az adott akadály eltávolítását a menetútról vagy annak közeléből.

  Szerény, nem tolakodó
  A Supra lépcsőliftet használaton kívül összehajtva, helytakarékosan lehet tárolni, így több hely marad a lépcső használatára másoknak is. A platform automatikusan összecsukódik, így nincs szükség a kézi összecsukására.
  Könnyű és gyors ki- és beszállás 
  A felhasználó gyors ki- és beszállása érdekében a Supra lépcsőlift platformja összecsukott –pihenő állapotból- automatikusan szétnyílik, a felhajtó rámpákat pedig leengedi az eszköz. Elindulás előtt a felhajtó rámpák visszahúzódnak és a lépcsőlift bezárul a lépcsőhasználat idejére.
  A választás szabadsága
  A Supra nem egy egységes platform mérettel, mindenhova megfelelő lépcsőlift, hanem számos különböző platform méret közül lehet választani. Nyolc szabvány méretű platformból és további számos, testreszabott méretből választhat.