B-4215 Quickie (AR) aktív merevvázas kerekesszék

71256
Sokoldalú, modern
Merev váz, lehajtható háttámla
Kivehető nagykerekek
Beülőszélesség: 30-50 cm
Háttámla magassága: 25-45 cm
Terhelhetőség: akár 140 kg
Súlya: 9 kg-tól
31 választható színben
 

  A forma és a funkció harmóniáját testesíti meg a B-4215 aktív kerekesszék. Merevvázas, ám lehajtható háttámlájának és egy mozdulattal kivehető nagykerekeinek köszönhetően könnyen szétszedhető és szállítható.
  A B-4215 új színt hoz a kerekesszékek világába. Vonalai könnyedek, nyitottak, a forma és a funkció tökéletes harmóniáját nyújtja felhasználójának. A háttámla dönthető, magassága 25 és 47,5 cm között rendelhető és 5cm utánállítható. Tolókar nélküli, rövidített, normál, esetleg lehajtható tolókaros kivitel választható. Kivehető hátsó kerekekkel rendelkezik. A beülőszélessége, és mélysége választható 30 és 50 cm között. Egy- illetve kétrészes lábtartóval rendelhető. A kerékre hajló, belül bélelt nadrágvédő, egyben sárvédő alapfelszereltség, de igény szerint felszerelhető akár magasságban állítható könyöklővel is. Az első kerék méretválasztéka: 3",4",5",6". Normál, lágyított, levegős, illetve ledes villogós futófelülettel, műanyag vagy alumínium felnivel. A hátsó kerék méretválasztéka: 22", 24",26". Választható acél, aluminium, könnyített felnivel, sima vagy erősen bordázott, defekttűrő levegős, esetleg tömör gumival is. Kivitele fekete, sötétkék, világoskék, piros, lila, rózsaszín kárpitszínből, illetve 27 féle vázszínből választható egyedi kombinációban. 

  * A Sunrise Medical folyamatosan fejleszti termékeit. Kialakításukban, műszaki állapotukban, felszereltségükben a termékek változhatnak. Fenntartjuk magunknak a változtatások jogát, amennyiben azok szükségessé válnak. A leírás külön tartalmazza az opcionálisan rendelhető feláras felszereltséget is. 

  ** A fent felsorolt opciók tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy egyes opciók egymással nem rendelhetőek, vagy felárasak. Kérjük minden egyes esetben konzultáljon az egyedi méretvételt végző munkatársunkkal, vagy partnerünkkel az elérhető opciós lehetőségekről.

  Az NEAK által üzemeltetett adatbázisban, az Online Segédeszköz Jegyzékben (SEJK) képpel, leírással, aktuális havi támogatási adatokkal megtekinthetők a TB által támogatott, vényre felírható termékeink. A fenti termék adatlapját, az alábbi linkre kattintással érheti el:

  https://sejk.neak.gov.hu/?s=segedeszkoz&ttt=310177828&termek=b-4215-quickie-akt%C3%ADv-kerekessz%C3%A9k

  Bővebb információért, kérjük forduljanak kezelőorvosukhoz, vagy keressék munkatársainkat a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségeinken.

  A termék gyógyászati segédeszköz, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

  Termék jellemzők
  Beülőszélesség:30-50 cm
  Háttámla magassága:24-45 cm
  Terhelhetőség:akár 140 kg
  A termék súlya:9 kg-tól
  Szín:31 féle, válaszható