Arculatváltás

Az utóbbi 30 évben, mióta a Perner házaspár megalapította a rehabilitációs és ortopéd iparág egyik első lengyel magánvállalkozását, a MEDORT S.A.-t, az mindig is az ambiciózus üzleti célkitűzéseiről és a termékekkel, valamint a vállalkozással kapcsolatos innovatív hozzáállásáról volt ismert. A kijelölt expanziós stratégiánk mentén a bevont befektetők és munkavállalók kitartó kemény munkájának köszönhetően, csupán 25 év alatt, a kezdetekben családi vállalkozás Közép és Kelet Európa egyik legjelentősebb piaci szereplőjévé vált az iparágban.

2013-ban, a MEDORT sikeresen teljesítette az egyik legkiemelkedőbb mérföldkövét: felvásárolta a Németországban piacvezető, nyolc évtizedes múlttal és egyben tapasztalattal rendelkező Meyra - Orthopedia GmbH-t.  Ennek a nemzetközileg tisztelt és elismert vállalattal történő együttműködés nemcsak a két céget erősítette meg, hanem a MEDORT cégcsoport valamennyi tagvállalatát, így például a magyarországi REHAB Zrt-t is. Vállalataink erősödése alatt a világ minden táján élő partnereink, ügyfeleink megbecsülését, termékeink magas minőségét és funkcionalitását, ügyfélközpontú szolgáltatásainkat és szervizünket, befektetőink elkötelezettségét, munkatársaink képességeit és eltökéltségét, végül, de nem utolsó sorban beszállítóinkba vetett bizalmunkat értjük.

Üzleti célkitűzéseink mindig is olyan lényegre törő és céltudatos elveken alapult, mint múltunk tiszteletben tartása, befektetőink és munkavállalóink megbecsülése és globális jelenlétünk növelése. Ezen három alapelvvel összhangban örömmel jelentem be, hogy egy jelentős mérföldkőhöz érkezett a MEDORT csoportot a globális szerepvállalás az új kihívások egységes az egészcsoportra kiterjedő változásokat tesz szükségessé.

Ahhoz, hogy a világpiac vezetőivé váljunk, megfontolt, határozott és elszánt döntések szükségesek – hasonlók, mint az életre szóló házassági fogadalomtételkor. Valójában a házasság kiváló metafora jelen helyzetünkre: A MEDORT csoport egységesen a jövőben MEYRA cégcsoport néven folytatja tevékenységét, mindkét vállalat történelmének tiszteletben tartása mellett; tapasztalataink, képességeink, erősségeink és erőforrásaink összeadódnak; a lengyel, német, cseh, dán, magyar illetve orosz kulcspiacainkat mozgósítjuk, hogy táplálhassuk az európai, ázsiai és a világ minden részén elhelyezkedő új piacainkat. Egy az egész csoportot lefedő közös családnevünk lesz és közös vizuális génjeink, utóbbiak az új, integrált márka arculati portfoliónkban testesülnek meg.  Ahogy a MEDORT csoportot minden tagja az egységesen a MEYRA csoport tagjává válik, ezzel összefüggően mindegyik márkánk logója megújuláson megy keresztül. Közös utunk eljövendő kihívásait megsokszorozott erővel, kreativitással és magabiztossággal győzzük le.

Mi, az új MEYRA Csoport tagjaként, büszkék vagyunk arra, hogy ebbe a kivételes családba tartozunk. Tartson velünk ebbe az új korszakba. Várjuk meglévő, és az utunkon hozzánk csatlakozó partnereinket, ügyfeleinket, munkatársainkat, beszállítóinkat, akiknek a bizalmával felvértezve együtt indulunk el a globális siker felé vezető úton.

 

Rehab Zrt.

A Meyra Csoport tagja