Gyerek cipő

MEMO gyermekcipők egyedi tulajdonságai
(22-38-as mérettartományban)
 
Diagnosztikai talp: Egy hét rendszeres viselet elegendő ahhoz, hogy a talpon található vékony perem kopásának helye alapján megállapítható legyen, hogy a gyermek aktuális járásképe optimális-e vagy talpbetéttel/lábtornával történő korrekciót igényel. 
 
Rugalmas, belső boltozatemelés nélküli talp: A passzív alátámasztás nélküli rugalmas talp elősegíti a láb megfelelő gördítését, a hosszanti- és keresztboltozatok kialakulásához szükséges izmok aktiválását.
 
Erős, a belső oldalon hosszan előrevezetett sarokkéreg: A rendkívül erős sarokkéreg a helyes anatómiai pozícióba állítja a sarokcsontot. A belső oldalon hosszan előrevezetett erős kéreg tartós és intenzív igénybevétel során is hatékonyan támasztja meg a belbokát. 
 
Thomas sarok, 3mm beépített szupináció: A belső oldalon előrevezetett sarok alulról támasztja a befelé dőlő bokát, illetve 3mm talpsík döntést (szupináció) eredményez a külső talpon.
 
Betéthordozó cipő: A MEMO gyermekcipő kialakítása ideális, amennyiben a gyermek járásképe talpbetéttel történő korrekciót igényel (pl. 5mm-es szupinációs talpbetét, bokasüllyedés korrekciós talpbetét, egyedi méretvétel alapján készült talpbetét).

 

Rendezés: