Meyra Solero Light 9.072 kerekesszék

800550_51

A Solero Light 9.072 egy kifejezetten sokoldalúan beállítható és ezáltal nagymértékben egyénre szabható ápolási kerekesszék, mely kényelmesen, biztonságosan és stabilan megtámasztja a beteget függetlenül attól, hogy a fekvő helyzetből ülő helyzetbe hozáshoz vagy az ülőhelyzet fenntartásához nyújt segítséget. Az ülésszög állítási lehetősége és a dönthető háttámlája kombinációja révén lehetőség van a kerekesszék optimális, az elvárásoknak megfelelő beállítására. A kerekesszékhez alaptartozékként biztosított fejtartó, oldaltámasz, abdukciós ék, biztonsági öv lehetővéteszi az időskori ellátáson kiválóan alkalmazható testi és szellemi funkciózavarok esetén is.

A terápiás kerekesszék alapfelszereltsége: Szögben állítható lábtartó, fejtámla, törzstámasz, abdukciós ék, biztonsági medenceöv.

 

 

Az NEAK által üzemeltetett adatbázisban, az Online Segédeszköz Jegyzékben (SEJK) képpel, leírással, aktuális havi támogatási adatokkal megtekinthetők a TB által támogatott, vényre felírható termékeink. A fenti termék adatlapját, az alábbi linkre kattintással érheti el:

https://sejk.neak.gov.hu/?s=segedeszkoz&ttt=310209659&termek=solero-light-9-072-ter%C3%A1pi%C3%A1s-%C3%A1pol%C3%A1si-kerekessz%C3%A9k

 

Bővebb információért, kérjük forduljanak kezelőorvosukhoz, vagy keressék munkatársainkat a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségeinken.

 

A termék gyógyászati segédeszköz, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Termék jellemzők
Vázkialakítás: Merev vázas kialakítású az ülőfelület és a háttámla együtt és külön-külön is beállítható
Ülőfelület:-2° és +25° között állítható
Háttámla:0° és +31° között állítható
Hátsó kerekek: 24” tömör gumi
Lábtartó:Szögben állítható, levehető, felhajtható, állítható hosszúságú
Teljes hosszúság (lábtartóval):104 - 118 cm
Beülő szélesség:43 és 48 cm
Beülő mélység:42 - 48 cm
Ülésmagasság a földtől:46 cm
Háttámlamagasság:53 - 56 cm
Terhelhetőség:130 - 160 kg
Önsúly:38 kg