Mobalux tusolózsámoly teleszkópos lábbal

12752090

A Mobalux tusolószék család tagjai könnyebbé teszik mindennapjait. Legyen szó a tisztálkodásról akár a zuhany alatt, a mosdónál, a fürdőkádban: a test ápolása és a tisztálkodás a mindennapok egyik legszemélyesebb igénye. A teleszkópos lábak alkalmassá teszik különböző ülésmagasságok beállítását, továbbá lejtős zuhanytácában az ülés vízszintesbe állítását.

    Ezért sem akarunk legkevésbé sem lemondani erről a lehetőségről. A Mobalux biztonságot nyújt Önnek a fürdőszobában, jó érzést - nap mint nap.
    Széles variációs lehetőséget kínálunk Önöknek: A Mobalux több mint egyszerű tusolózsámoly bár, "csak" annak is tökéletes. Nagyobb erőkifejtés vagy segítség nélkül olyanná alakíthatja, amilyenre szükség van. A lábak behelyezése olyan egyszerű, mint amilyen biztonságos. Ugyanígy különösebb gond nélkül szerelhetők a kartámaszok és a háttámla is, melyet az ötletes rögzítés tesz lehetővé.  A Mobalux a lehető legmagasabb fokú szabadságot nyújtja a legkisebb erőfelhasználás mellett, segítve a napi testápolást. Élvezze a zuhanyozást! A Mobalux csúszásmentes gumi lábaival és ergonómikus ülőfelületével segít ebben, hiszen biztonságot és kényelmet nyújt. A legszűkebb helyen is jól tudja használni, hiszen a kartámaszokat és a háttámlát is úgy helyezheti el, ahogy a hely megkívánja. A Mobalux minden tekintetben alkalmazkodik az Ön igényihez.