Ortopedia Allround 900C elektromos meghajtású utcai kerekesszék

800517_20

Az Allround 900 C egy kifejezetten mozgékony és gazdag kiegészítő választékkal rendelkező elektromos kerekesszék. A könnyebb ki- és beszállást segítik a teljesen kivehető karfák, a szállítást pedig az 50 cm magas teljesen előredönthető háttámla, mivel így jelentősen csökken a mérete.

Kis méret, fordulékonyság és kiváló stabilitás, erős meghajtás és praktikus elektronika jellemzi. A korszerű megjelenésű, kis méretű (60 cm széles és kb. 84 cm fordulókörű), és dinamikus meghajtású (2 x 180 W motorral) eszköz mind beltéri, mind kültéri használatra egyaránt alkalmas. A kényelmes utazás érdekében a hátsó felfüggesztés rugókon támaszkodik, az első kerekek pedig erős villákon fordulnak.

A programozható vezérlő elektronika segítségével a fogyatékosság fajtájához és mértékéhez megfelelően állíthatók be az eszköz menettulajdonságai és a joystick érzékenysége. Az irányítást a könnyen kezelhető nyomógombok és egyértelmű szimbólumok teszik egyszerűvé.

  Az ülésszélesség 38 és 53 cm között beállítható az oldaltámaszok segítségével, az ülésmélység 40 és 53 cm között választható a háttámla helyzetétől függően. A háttámla alap kivitelben 30 fokig (opcionálisan elektromosan 60 fokig) dönthető. A kartámaszok magassága 24-35 cm között állítható és a vezérlő doboz helyzete beállítható. Kapható normál magasságban állítható és szögben emelhető (módosított) lábtartóval is, sőt a normál lábtartó oldalanként akár 3 cm-rel kijjebb helyezhető. Az elektromos meghajtású kerekesszék teljes súlya kiépítettségtől függően kb. 85 kg, terhelhetősége 130 kg (+10 kg csomag). A meghajtó kerekek 12 ½”-osak, a bolygókerekek 9”-osak,  felfújhatók.

  Minden esetben közlekedésbiztonsági eszközökkel felszerelve (energiatakarékos LED-es világítás, LED-es irányjelző, elakadásjelző és kürt), 50 Ah zárt (zselés) akkumulátorral együtt szállítjuk.
  A könnyebb ki- és beszállást segítik a teljesen kivehető karfák, a szállítást pedig az 50 cm magas teljesen előredönthető háttámla, mivel így jelentősen csökken a mérete.
  Egyedi méretvétel: A testi adottságok, sajátságok figyelembe vételével készül a kerekesszék.  A méretvételt a méretvételre jogosult, szakképzett munkatársunk végzi.

  Az NEAK által üzemeltetett adatbázisban, az Online Segédeszköz Jegyzékben (SEJK) képpel, leírással, aktuális havi támogatási adatokkal megtekinthetők a TB által támogatott, vényre felírható termékeink. A fenti termék adatlapját, az alábbi linkre kattintással érheti el:

  https://sejk.neak.gov.hu/?s=segedeszkoz&ttt=310161534&termek=ortopedia-allround-900-c

  Bővebb információért, kérjük forduljanak kezelőorvosukhoz, vagy keressék munkatársainkat a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségeinken.

  A termék gyógyászati segédeszköz, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

  Termék jellemzők
  Vázkialakítás:merev váz
  Háttámla:állítható
  Kartámasz:állítható magasságú, kivehető
  Lábtartó:levehető + felhajtható + állítható hosszúságú
  Ülés állíthatósága:állítható
  Teljes hosszúság (lábtartóval):108 cm
  Teljes magasság:95-100 cm
  Beülő szélesség:38-53 cm
  Beülő mélység:40 - 53 cm között, állítható beülő szélességtől függően
  Ülésmagasság a földtől:45-50 cm
  Terhelhetőség:130 kg
  A termék súlya (akkumulátorokkal):85 kg
  Lámpák:elől + hátul
  Irányjelző:elől + hátul
  Elakadásjelző:elől + hátul
  Max. sebesség:6 km/h
  Fordulókör átmérője:168 cm
  Akadályleküzdő képesség:6 cm
  Kapaszkodó képesség:8,5%
  Akkumulátor:2 x 12V 50Ah