Pneumat antidecubitus ülőpárna

911800_24

A Pneumat párnák önálló cellákból épülnek fel, melynek mindegyike egymástól függetlenül mozoghat fel-le, csavarodhat, görbülhet, így pontosan igazodik a test anatómiai felületéhez. A Pneumat terméket alkotó lágy, rugalmas, egymással összefüggő légterű cellák nyomásának beállításával a felület egyénre szabottan illeszkedik a test ülőfelületéhez. 

Egy, kettő, illetve 4 légkamrás kivitelben is, és több méretben is kapható!

Mikor a felhasználó "bemerül" a Pneumat párna felületébe, a visszaható erő és nyomás a felület minden pontján azonos. A bemerülés által a test nagyobb felületen érintkezik a párna felületével, így javítva a nyomás eloszlását. A cellák követik a felület helyzetének, vagy alakjának változását, így segítik a vérkeringést. Az egyedülálló cellás szerkezet a szöveteknek deformálás nélküli bemerülést tesz lehetővé, így minimálisra csökkenti a decubitus kockázatát. A cellák sima felszíne és a cellák önálló mozgása jelentősen csökkenti a súrlódást és a nyíróerőt.

Az NEAK által üzemeltetett adatbázisban, az Online Segédeszköz Jegyzékben (SEJK) képpel, leírással, aktuális havi támogatási adatokkal megtekinthetők a TB által támogatott, vényre felírható termékeink. A fenti termék adatlapját, az alábbi linkre kattintással érheti el:

Egy légkamrás:

https://sejk.neak.gov.hu/?s=segedeszkoz&ttt=310145326&termek=pneumat-antidecubitus-p%C3%A1rna

Két légkamrás:

https://sejk.neak.gov.hu/?s=segedeszkoz&ttt=310188748&termek=pneumat-ii-kn-k%C3%A9t-l%C3%A9gkamr%C3%A1s-antidecubitus-%C3%BCl%C5%91p%C3%A1rna

Négy légkamrás:

https://sejk.neak.gov.hu/?s=segedeszkoz&ttt=310188756&termek=pneumat-iv-kn-n%C3%A9gy-l%C3%A9gkamr%C3%A1s-antidecubitus-%C3%BCl%C5%91p%C3%A1rna

Bővebb információért, kérjük forduljanak kezelőorvosukhoz, vagy keressék munkatársainkat a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségeinken.

A termék gyógyászati segédeszköz, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Termék jellemzők
Magassága:5 cm