Kapaszkodók

A fürdőszobai kapaszkodók egy olyan szénacél műanyagból készült termékcsalád, mely a fürdőkádban és a zuhanyzóban való fürdést könnyíti meg a beteg, illetve ápolója számára. A termékeket átmeneti, vagy tartós mozgáskorlátozottsággal élő, illetve egyensúlyzavarban szenvedő betegek részére ajánljuk a mindennapos tisztálkodás kényelmesebbé és biztonságosabbá tételére.

 

A fürdőszobai kapaszkodókat jellemzően a falra kell rögzíteni, a termékeket a rögzítő csavarokkal és tartozékokkal együtt forgalmazzuk. A falon rögzített kapaszkodók használata megelőzi a nedves talajon való elcsúszást és az ebből eredő baleseteket, továbbá megfelelő elhelyezésük megkönnyíti a kádba való ki- és beszállást, illetve a WC-re való leülést és felállást. A B-4310 fürdőkád kapaszkodót és a B-4300 WC kapaszkodót tudjuk ajánlani azok számára, akik szeretnék elkerülni a falfúrás okozta nehézségeket, átalakításokat és kellemetlenségeket, viszont szeretnék élvezni a kapaszkodók nyújtotta biztonságot és támaszt.

 

A Rehab Zrt. által forgalmazott fürdőszobai kapaszkodók jellemzően 22-25mm csőátmérővel rendelkező szénacél műanyagból készülnek, melyek termékenkénti maximális terhelhetősége 100kg.

 

Rendezés: