Márkáink

Forgalmazott márkáink:

A Rehab Zrt. forgalmának jelentős részét a saját tulajdonú Rehab márkázott termékek teszik ki, melyeket szakmai berkekben gyakran "B-s terméknek" neveznek. A vállalat a nemzetközi Medort Group cégcsoport tagjaként a csoport tulajdonában álló nemzetközi márkák hazai forgalmazását is elsődleges prioritásként kezeli, összehangoltan a közös üzleti célokkal, valamint a fogyasztói igények és szükségletek többletértékarányos kiszolgálásával. A termékportfolió részét képezik még a Magyarországon kizárólag a Rehab Zrt által forgalmazott közismert nemzetközi gyártók termékei is, mint a Quickie kerekesszékek, vagy akár a Finetest vércukorszintmérő.

 

Gyógyászati segédeszközök

Preventív, Kényelmi és Kiegészítő termékek

www.rehabrt.hu

A hazai gyógyászati segédeszköz (GYSE) piac vezető márkája, mely lassan két emberöltőnyi múltra tekint vissza. A hagyományos GYSE termékek szinte kivétel nélkül megtalálhatóak a REHAB palettájában. A korábban hazai gyártmányú, kiváló minőségű termékek ma már kooperációban készülnek, továbbá a hazai viszonyok közt az egyik legkiválóbb ár-érték aránnyal rendelkeznek. www.memoinfo.hu A MEMO gyermekcipők 2012-ben jelentek meg a hazai piacon. A lassan 30 éves lengyel márka égisze alatt 22-38-as méretekben preventív gyermekcipőket forgalmazunk. A MEMO gyerekcipők szinte kivétel nélkül szupinált cipők, szabadalmaztatott diagnosztikai talppal.
A megbízható német minőség a gyógyászati segédeszközök között. A kimagasló figyelemmel tervezett és gyártott, valamint a német minőségi ellenőrzésnek alávetett termékek a hazai piacon abszolút a prémium kategóriát képviselik.  A MEMO BABY cipők a járni tanuló gyermekek számára lett kifejlesztve. Puha talpa és optimális felépítése elősegíti a láb megfelelő fejlődését. Az almárkát 2014 óta lehet megtalálni a hazai piacon, 18-21-es méretekben.
A Sunrise Medical világvezető szerepet tölt be a mechanikus és eletronikus kerekesszékek, mopedek, továbbá a szabvány és személyreszabott ültető-/ülés- és pozicionáló rendszerek fejlesztésében, designjában, gyártásában és forgalmazásában. A QMED ACTIVE a Rehab Zrt által forgalmazott morgásterápiás termékeket foglalja magában, így az akupresszúrás termékek különböző tornákhoz és edzésekhez nélkülözhetetlen labdák és korongok, valamint kézerősítő termékek tartoznak a márkanév alá.
Merev, de könnyű kerekesszékek, amik tartják az iramot nyüzsgő életeddel. Amikor tudod, hogy mit kell a kerekesszékednek tudnia és tudod mit szeretnél, hogy tudjon, akkor válassz egy Quickie merev, de könnyűt. A maximum hatékonyság érdekében kevesebb mozgóalkatrészt terveztünk a minimalista vázba. Kivételes eszköz önmagad kiegészítésére: precíz irányíthatóság, ultrakönnyű, kiváló egyensúly és kivételes teljesítmény. A QMED CARE a hallux valgus (bütyök) preventív kezelésére szolgáló termékek márkája, de megtalálhatóak köztük az otthoni ápolás kiegészítő termékei is, melyekkel könnyebb és biztonságosabb a nehezített mozgás a lakásban.
A Finetest auto-coding vércukorszintmérő készülék már több éve elérhető a magyar piacon. Megbízható termék, megfizethető áron, akár készülékcsere akcióval egybekötve! QMED COMFORT - a teljes igényű pihenés. A márkanév alatt olyan memóriahab anyagból készült termékeket vásárolhatunk, melyek az alvási igények széles spektrumát képesek kiszolgálni. Mindemellett olyan formai kialakítású termékeket is értékesítünk a márkanév alatt, melyek az ébren pihenés, vagy egy helyben végzett tevékenység (Tv, utazás) kényelmesebbé tételét biztosítják.
Az izlandi székhelyű céget 1971-ben alapították és mára már 18 országban, 2.200 főt foglalkoztat. Az ÖSSUR világvezető az ortopéd eszközök kereskedelmében. Innovatív szemléletükből adódóan folyamatosan magasabbra helyezik a saját mércéjüket, hogy a legjobb termékeket és szolgáltatásokat fejlesszék ki a protézisek, az oszteoartritisz (ízületi kopás) és a végtag sérülések helyreállítását célzó termékeik használói számára. A QMED TAPELINE termékei a szorító típusú ortéziseket kombinálják a célzottan felhelyezett erős és elasztikus kompressziós tape-pel (kompressziós szalag). Ruha alatt is kényelmesen viselhető a rugalmas, légáteresztő anyag. Térdfájdalom elleni segítségként, illetve az ízület helyben tartásához ajánljuk.
A Vitea Care az MDH lengyel vállalat gyógyászati segédeszköz termékkörének elismert márkája a piacon. A vállalat elsődleges célja, hogy vevőik minőséggel, designnal, a termék és szolgáltatás újdonságokkal kapcsolatos elvárásait maradéktalanul kielégítse. Az együttműködés az MDH-val minden partnerüknek sikeres üzleti kapcsolatot biztosított. Az Access britt vállalat már több, mint 30 éve fejleszt, gyárt és viszonteladó partnerein keresztül forgalmaz kültéri és beltéri lépcsőlifteket, melyek a mozgásukban nehezített vagy korlátozott személyek akadálylekűzdését segíti. Intézményi és magán otthonok akadálymentesítésre kiválóan használható termékek.
    A Tuli's amerikai márka azonnal képes csillapítani számos alsó végtagi betegségek tüneteit. A Tuli's sarokcsészék és talpbetétek gyors és egyszerű megoldást tesznek lehetővé többek közt a talpi bőnye gyulladásban, Achilles-ín gyulladásban, vagy sarkantyú okozta fájdalomtól szenvedőknek.Tuli's sarokcsészék - Sarkon fordul a fájdalom!
    A PROSTRETCH márka célkitűzése a megfelelő, hatékony alsó végtagi nyújtás, mely rendszeresítése mellett számos túlerőltetésből, izom/inszalag rövidülésből származtatható láb betegséget tartósan képes orvosolni, hosszú távú megoldást kínálni. PROSTRETCH - Nyújtsd a Maximumot!