Szponzorációk, PR

 • Paraziták a Paradicsomban, nagyjátékfilm, 2018

  Paraziták a Paradicsomban, nagyjátékfilm, 2018

  A Marius van Mayenburg színműve alapján készült Paraziták a Paradicsomban című játékfilmet Kasvinszki Attila jegyzi és olyan magyar filmcsillagok szerepelnek a produkcióban, mint Marosán Erika. A magyar fekete komédia forgatásához a Meyra Csoport németországi központja biztosította a filmes szakembereknek a műben is látható aktív kerekesszéket.

  Bővebben

 • Cloud 9+, színpadi mozgatás, 2017

  Cloud 9+, színpadi mozgatás, 2017

  2017. július 27-én a Cloud 9+, akik a hazai zenei és koncert szféra titánjai, hatalmas tömeg előtt nagy sikerű koncertet adott a Budapest Parkban. Az énekes sérülése miatt a Rehab Zrt. által biztosított EL-GO moped segítségével az előadás dinamikájában a rajongók örömére újból meghatározó szerepet tölthetett be Szivák Zsolt énekes.

  Bővebben

 • Életrevalók, színdarab, 2017, Játékszín

  Életrevalók, színdarab, 2017, Játékszín

  Egy kellék a hiteles játékhoz.

  A Játékszín 2017. februárjában tartotta a premierjét Eric Toledano és Olivier Nakache, ÉLETREVALÓK címú művének, melyet először  láthat színpadon a hazai közönség magyar nyelven és  igaz történeten alapul. A Horgas Ádám rendezésében színpadra állított, nagysikerű francia vígjáték két főszereplője, Vadász Gábor és Hirtling István mellett, fontos szerepet játszik a bemutató óta egy kellék is, egy Meyra Solero kerekesszék, melyet a Meyra-Ortopedia Kft. biztosított a színháznak a darabhoz a Rehab Zrt segítségével. Ezúton is további sikeres előadásokat kívánunk!

  Bővebben

 • Paralimpia

  Paralimpia

  A Rehab Zrt 2012-ben arany, 2016-ben pedig bronz fokozatú támogatója volt a Magyar Paralimpiai Csapatnak.

  Bővebben

 • Kerekesszékkel a tilosban parkolók ellen gerilla akció

  Kerekesszékkel a tilosban parkolók ellen gerilla akció

  2014. december 3.-án az V. kerületi Nádor utca parkolóhelyeit ellepték a Rehab Zrt. által a figyelemfelhívó demonstráció idejére kölcsönadott kerekesszékek.

  Bővebben