Ízületi sérülésekre javasolt termékek

A térdet számos külső hatás által okozott károsodás érheti. Sérülhetnek az oldal és kereszt szalagok, a külső és belső meniscus, a térdkalács, vagy a térdet átívelő és azt stabilizáló izmok valamelyike.

 

Sportolás közben folyamatos sérülés veszély áll fenn, melyet a megfelelő eszközzel megelőzhetünk, illetve már fennálló instabilitás, tengelyeltérés esetén stabilizálhatunk, korrigálhatunk. A természetes működési egyensúly felborulásával további károsodás veszélyének van kitéve az ízület, melyet műtét, gyógytorna, ortézis használat segítségével lehet csökkenteni.

A sérült vagy laza térdszalagok porckopáshoz és fájdalomhoz vezethetnek, ezért célszerű a problémát az adott stádium szerint kezelni.

 

Az Össur sportoláshoz fejlesztett térdstabilizáló eszközeit úgy tervezték, hogy ne csökkentse az izomzat működését, ezáltal használata nem okoz későbbiekben instabilabb térdízületet. Vékony és könnyű kialakításuk lehetővé teszi a ruha alatti viselésüket és az ízület szabad mozgását sportos vagy a mindennapi tevékenységek során.

 

Link

Rendezés: