ACCESS lépcsőlift

Akadálymentesítés

Jelenlegi környezetünk az emberek nagy csoportja számára jelentős számú akadályt tartalmaz. Az akadályokkal teli környezet használatával küszködnek az idősek, a betegek, a gyerekekkel, és az egészségkárosodással élők, de még a kisgyermekkel közlekedők is. 
A cél az akadályok számának csökkentése, az egyéni különbségek figyelembe vétele, ezáltal olyan környezet megteremtése, amely a fogyatékkal élő személyek környezethasználati lehetőségeit is figyelembe veszi, és mindenki számára kényelmesebb és biztonságosabb használatot tesz lehetővé.

 

A ThyssenKrupp Access Ltd. több, mint 50 éve gyárt lépcsőlifteket, az eladott liftek száma a világon már 500.000 db felett jár. A hollandiai Rotterdamban lévő gyártóhelyen évente 14.000 db készül.
A Flow X lift alkalmas kanyarban, több szakaszból álló egyenes emelkedőn, kanyarodva-emelkedő szakaszok áthidalására. Használható akár több emelet összekötésére is, maximálisan 5 szint különbségig.

A vezető sín rögzítése minden esetben a lépcsőhöz történik, így nem igényel statikai számítást a falak vagy a meglévő korlát szempontjából. A sín rögzíthető beton, fém, fa lépcsőszerkezethez. Az ülés felhajtható, így a lépcső is használható marad. Biztonsági érzékelők figyelik az akadályokat, és a balesetek megelőzése érdekében megállítják a liftet. Biztonsági övvel felszerelten szállítjuk! Több használó esetén rádiófrekvenciás távirányítóval hívható. Az alap kiépítettség része 5 m egyenes sín, mechanikusan felhajtható ülés, 2 db távirányító. Mikroprocesszor vezérlésű, a Felhasználó igényiehez alkalmazkodni képes lift. Elektromosan fordítható üléssel kombinálva akár   61 cm széles lépcsőn is kialakítható.

Videó:  Flow X 1 

Videó:  Flow X 2

 

Szakembereink az Ön igényei és az előre egyeztetett időpontban elvégzett ingyenes helyszíni felmérés alapján megtervezik az optimális lépcsőlift kiépítési lehetőségeket. Ezt követően pontos  árajánlatot készítünk az Ön számára. Amennyiben ajánlatunk elnyerte a tetszését, indítjuk a gyártást, melynek feltétele a vételár 20 %-ának számlánkra történő jóváírása. A lift átlagos átfutási ideje rendeléstől a telepítésig 5-6 hét. A lift helyszíni telepítése 1 munkanapot igényel.

 

Rendezés: