Szobai WC

A szobai WC otthoni használatra, a házi betegápolás megkönnyítésére készül, de kiválóan alkalmazható kórházakban, szociális és egyéb ápolási intézményekben is. Minden olyan esetben javasolt a használata, amikor az önellátásra tartósan képtelen mozgáskorlátozott személy a mellékhelységet nem tudja megközelíteni.

A Rehab Zrt által forgalmazott szobai WC-k közös jellemzője, hogy jól és könnyen tisztítható anyagokból készülnek a megfelelő higiénés körülmények minél egyszerűbb fenntartása érdekében. A tartály eltávolításával, illetve esetlegesen a fedél lehajtásával mindegyik termék szobai székként, ülőkeként is használható. A termékekkel együtt - a termék tartozékaként, nem külön- forgalmazott tartályokat minden esetben hátulról lehet eltávolítani, illetve visszahelyezni. A szoba WC-k maximális terhelhetősége 100kg, a legkisebb ülésmagasságuk pedig 48cm.

 

A szoba WC-k típusuktól függően nagyon jól és praktikusan alkalmazható betegápolási eszköz. Egyes termékek, mint a B-4021 és B-4323, WC magasítóként is remekül használható azokban az esetekben, amikor a beteg számára a vízöblítéses WC ülőke magassága túl alacsony, és a felállás, illetve a leülés nehézséget okoz, ilyenkor a műanyag edényt el kell távolítani és a szoba WC-t a WC kagyló fölé kell állítani.

 

A B-4323 nevű termékünk további különlegessége, hogy a felhasznált anyagai képessé teszik zuhanyzóban való tusoló ülőkeként való használatra is. Állítható magassága révén azok számára is megfelelő segédeszköz, akiknek akár 58cm beülő magasságra van szükségük.

A B-4322 fő jellegzetessége, hogy összecsukható és kartámaszai felhajthatók, így jelentősen könnyebb az ágyról, kerekesszékről történő átülés a termékre, valamint összecsukott állapotában viszonylag kis helyen tárolható, illetve szállítható.

 

Szeretnénk minden kedves beteg és szakember figyelmét felhívni, hogy a kerekekkel rendelkező, gördíthető szobai WC-k NEM alkalmasak a beteg mozgatására, illetve kerekesszékként való használatra. Bár fizikailag a termékek képesek a beteg kisebb helyváltoztatásának elősegítésére, a termékeket alapvetően NEM betegmozgatásra tervezték, ezért az ilyen tevékenység fokozottan balesetveszélyes és a szobai WC kerekeinek gyors amortizálásához vezet.

 

Rendezés: