WC magasítók

A REHAB Zrt. két fajta WC magasítót tud ajánlani olyan mozgásukban korlátozott személyeknek, akiknek a leülés, illetve a felállás nehézséget okoz. Nagy segítséget nyújt balesetek, tartós vagy átmeneti mozgássérülés, illetve ízületi merevség esetén. Minden szabványos méretű WC kagylóra felhelyezhetőek. A rögzített WC magasítót a hagyományos WC-nek megfelelően lehet használni, de segítségükkel nem kell olyan mélyre ereszkedni, hisz a termékek 10cm-t emelnek a WC perem alapmagasságán. Intézményi ápolási keretek között közös fürdőhasználat esetén a WC magasító használata jelentősen megkönnyíti a higiénés állapotok személyre szabását, hisz használatával nem kell a WC peremet alkalmanként fertőtleníteni, csak a tiszta WC magasítót a peremre erősíteni, majd a használat végeztével eltávolítani.

 

A WC magasítók rögzítése egyszerű és gyors, mivel a magasítón található 4 db fület kell a WC peremére rögzíteni. A termékek csekély súlya (1,3-1,5kg) lehetővé teszi a könnyű szállítást amennyiben az szükségszerű, pl.: kórházból a beteg otthonába, vagy vendégségbe. A WC magasítókat jellemezően 100kg-ig lehet terhelni, de egyes termékek ennél nagyobb súllyal is képesek megbirkózni.

 

A B-4013 jellegzetessége az oldalsó kapaszkodók, melyek a leülésnél és a felállásnál nyújtanak segítséget. Az Easy-Clip egy esztétikusabb termék, amit kifejezetten könnyű tisztítani és tisztán tartani. 

 

Rendezés: