Fürdőszobai ülőkék

A test ápolása és a tisztálkodás a mindennapok egyik legszemélyesebb és legalapvetőbb igénye. A fürdőszobai ülőkék olyan kádban, illetve zuhanyban használható termékeket foglal magában, melyek jelentősen megkönnyítik a fürdést, fürdetést. Ezeket a termékeket otthoni és intézményi ápolási keretek közt is kiválóan lehet használni mozgáskorlátozottság, vagy fizikai gyengeség esetén, illetve amennyiben a beteg erőnléte megengedi, a termékeket egyedül is használhatja.

 

A fürdőkádülőkét olyan személyeknek ajánljuk, akik ülni és kapaszkodni képesek, azonban a mély fürdőkádba belépni, illetve beülni nehézséget okoz a számukra. A kádperem magasságának leküzdésére ajánljuk még a B-4326 kádbelépőt, mely 23cm-es magasságával egy „lépcsőfokkal” megkönnyíti a kádba való beszállást.

 

A B-4295 termék egyik legfontosabb jellemzője kifordíthatósága. Minden olyan peremes fürdőkádban használható, amelyben a termék 66cm-es szélessége biztonságosan, billegés nélkül rögzíthető a kád két peremén. A B-4295 kádülőkét jobb és bal irányban is 90°-kal lehet kifordítani az oldalsó fordítókat felhúzásával. A kar elengedése után az ülés az előre kialakított helyzetbe automatikusan rögzül, ami a be- és kiszállást biztonságossá teszi.

 

A B-4320 típusú fürdőkád ülőke minden olyan peremes kádban alkalmazható, melynél a jobb és a baloldali szélső helyzetben is (72cm) az oldaltartó cső mindkét oldalon biztonságosan felfekszik a kád peremére, és nem tud bebillenni a kádba. A termék külön rögzítést nem igényel, csupán stabilan rá kell helyezni a kád peremére.

 

A Dubastar és Mobalux termékek a kategória többi termékéhez képest nagyobb terhelhetőséggel rendelkeznek, 130kg-ig. Ezek a prémium termékek stabil felépítésűek, korrózióállóak, praktikusak és könnyen tisztíthatóak. Számos funkciójuk a széleskörű felhasználásukat segíti elő, mint például a Dubastar fürdetőpadba beépített kapaszkodó, vagy a falra szerelendő Mobalux zuhanyülés, mely felhajthatósága folytán rendkívül minimális helyigényű.

 

Rendezés: