Meyra-Netti

Meyra-Ortopédia Kft. elköltözött. A szolgáltatás és a kiszolgálás az új helyen elérhető.
 
Új cím: Szentendre, Kalászi út 3. 
+36 26 886 244
 
 
Nyitvatartás:
hétfő: 8.30 - 15.00
Kedd: 8.30 - 15.00
Szerda: 8.30 - 15.00
csütörtök: 8.30 - 15.00
Péntek: 8.30 - 13.00
 
www.meyra.hu
 

MEYRA a világ egyik legismertebb és legsikeresebb kerekesszék és rehabilitációs eszköz gyártója 2018-tól a MEYRA CSOPORT égisze alatt folytatja a tevékenységét. Az évtizedes hagyományokra épülő „We move people”  jelmondatot  az egész vállalatcsoportra érvényesíti. 
Termékeink nélkülözhetetlen társa a mozgásszervi betegségben szenvedők számára, segít szembenézni a mindennapi élet kihívásaival.
A széleskörű kerekesszék és rehabilitációs eszköz választéknak köszönhetően, elérhető közelségbe tudjuk hozni az egyéni célok megvalósulását a hétköznapokban, a hazai egészségügyi életben, a rehabilitációban és a versenysportban.
Ötvözzük a szakértelmet és a tapasztalatot a tudományos kutatás eredményeivel, annak érdekében, hogy új perspektívákat és ezáltal innovatív megoldásokat találjunk. Folyamatos a kommunikáció a fogyatékkal élőkkel, az orvosokkal, klinikákkal, gyógytornászokkal és a gondozókkal. Szoros az együttműködés az orvosi társaságokkal, betegszervezetekkel amelyek elősegítik a termékfejlesztést.
Röviden, a MEYRA a rehabilitáció világában, egyet jelent a kiemelkedő szaktudással és a minőség és a megbízhatóság iránti elkötelezettséggel, immár 80 éve. A MEYRA Csoportban azért dolgozunk, hogy támogassuk és motiváljuk a mozgáskorlátozott embereket, és biztosítjuk a legteljesebb élet elérését számukra.

 

A Netti ® terápiás kerekesszékek a norvég Alu Rehab AS vállalat termékei. A vállalat 2019 év végén csatlakozott a Meyra csoport tagvállalatainak körébe, megteremtve ezzel a Rehab Zrt-n keresztül történő magyarországi forgalmazás lehetőségét is. Az Alu Rehab AS húsz éve kínálja Netti ® márkanév alatt az egyik legjobb minőségű és leggazdagabb felszereltségű terápiás kerekesszékek kínálatát Európában. A Netti ® márkájú termékek minden évben nagy elismerést kapnak a rehabilitációs eszközök piacán. Mindegyik Netti ® modell gondosan megtervezett, ötvözi a kényelmet, az esztétikát és a tökéletes minőséget. A termékeket nem csak orvosokkal, terapeutákkal, mérnökökkel és tervezőkkel, hanem leginkább a felhasználókkal együttműködve készítik. Ennek az együttműködésnek köszönhetően a Netti ® terápiás kerekesszékek segítenek a rehabilitációban, jelentősen javítják az életminőséget, és reagálnak a legigényesebb betegek elvárásaira is. A Rehab Zrt a Netti ® portfoliójából Magyarországon elsősorban az egyedülálló dinamikus ültető rendszereket forgalmazza 2021-től.

Rendezés: