Humanitás magazin (MEOSZ)

A Rehab Zrt. és a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetségének (MEOSZ) stratégiai együttműködése már évtizedek óta a stabil kapcsolatokban testesül meg.

A MEOSZ gondozásában megjelenő Humanitás magazin fő hirdetője - és ezáltal a magazin rendszeres megjelenésének egyik kiemelkedő szponzora - a Rehab Zrt. Ezenfelül az Országos Orvos Rehabilitációs Intézetben (OORI) található Meyra mintaboltban az aktuális havi Humanitás kiadványból minden hónapban 100-100db-ot ingyenesen biztosítunk az intézmény bentfekvő betegei számára.

A 12.500 példányban megjelenő, 16 oldalas Humanitás magazin már több, mint 36 éve jelenik meg minden egyes hónapban. Megközelítőleg 40.000-en olvassák a lapot rendszeresen, így kijelenthető, hogy a hazai mozgáskorlátozottak, illetve idősek, valamint a velük kapcsolatban álló szakemberek, családtagok, és érdekképviseletek kiemelkedő információ forrása. Az olvasók számára a magazin szerkesztői remekül ötvözik az érdekes témákat és emberi történeteket az olyan hasznos és nélkülözhetetlen információkkal, mint a MEOSZ érdekvédelmi munkája, az országos és helyi tagszervezetekben folyó tevékenységek és események, valamint  a mozgáskorlátozottakat érintő aktuális jogszabályok és azok változásai, illetve az ellátási formák, támogatások és kedvezmények rendszere.

A Humanitás a mozgássérült emberek első számú offline, magyar nyelvű hírforrása. A magazin nem titkolt céljai között szerepel a példamutató történetek, sikerek és a mögöttük álló ember bemutatása, illetve a tematika kiemelten foglalkozik a fogyatékkal élők önrendelkező életre és az önállóságra nevelésével. Ugyanakkor külföldi minihíreket, érdekességeket, és kulturális rovatot is talál minden számban a kedves olvasóközönség.

 

 További részletes információkért a MEOSZ-ról és a Humanitás magazinról a http://www.meosz.hu/humanitas/ oldalon olvashat.