Peroneus emelő (Rehab Észak)

814004_08

Peroneus-bénulás a lábszár szinjtében vagy centrális eredettel esetén javasolt. Cipőben is viselhető, hőre lágyuló műanyag. A lábszár felső harmadától a talp orr részéig ér. 

Jobb és bal oldali kivitel. 

M /L / XL méretben.

M: 36-39; L: 39-41; XL: 41-44

 

Peroneus-bénulás a lábszár szinjtében vagy centrális eredettel. A bokaízületet mereven tartja. A láb lógását igen jó hatásfokkal megszünteti, a járás könnyebbé válik. Cipőben is viselhető, ezzel ortopéd cipő + Bayer rugó rendelését válthatja ki. Alkalmas degeneratív betegség okozta „fájdalmas bokaízület” kezelésére. Az eszköz hőre lágyuló műanyag lemezből készül, mely a lábszár felső harmadától a talp orrészéig ér, biztosítva a láb neutrális állását. A talprész a cipő formájának megfelelően van kialakítva, a rugalmas lemez az Achilles-ín vonalában a lábszár közepéig van felvezetve, ahol tépőzáras bandázzsal rögzíthető. A sarok fölötti részen ablakosított, szélei megerősítettek.  A cipő és a peroneus emelő kis felületén történő nagy erőhatás az eszköz károsodását okozhatja!

Az NEAK által üzemeltetett adatbázisban, az Online Segédeszköz Jegyzékben (SEJK) képpel, leírással, aktuális havi támogatási adatokkal megtekinthetők a TB által támogatott, vényre felírható termékeink. A fenti termék adatlapját, az alábbi linkre kattintással érheti el:

https://sejk.neak.gov.hu/?s=segedeszkoz&ttt=310071624&termek=peroneus-emel%C5%91-rehab-%C3%A9szak

Bővebb információért, kérjük forduljanak kezelőorvosukhoz, vagy keressék munkatársainkat a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségeinken.

A termék gyógyászati segédeszköz, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Termék jellemzők
Anyaga:hőre lágyuló műanyag, megerősített szélek
Kivitel, oldaliság:jobb- és baloldali kivitelben
Méretek:M, L, XL