Rehab gondozásmentes akkumulátor 50Ah

12731050101

Akkumulátorok elektromos kerekesszékhez és elektomos mopedhez, kifejezetten a B-4220/V, B-4220/X, és B-4220/SZ elektromos meghajtású utcai és szobai kerekesszékeinkhez ajánljuk az 50Ah  akkumulátorainkat.

A termék konstrukciója a felhasználási területnek megfelelően került kialakításra.
- Jól bírja a ciklikus (töltési-kisütés) igénybevételt.
- Jó terhelhetőséggel, nagy fajlagos energiatartalommal rendelkezik.
- Megbízható üzemeltetés, hosszú élettartam jellemzi a telepeket.

Az akkumulátortelepek kedvező tulajdonságai, annak teljes élettartama alatt csak akkor érvényesülhetnek, ha az akkumulátor megfelelő kezelése biztosított, ezért kérjük az útmutatóban foglaltak betartását. 

Tekintse meg vényfelírási útmutatónkat ITT!

Garantáltan megbízható, optimális biztonságot nyújt, és karbantartást nem igényel - a meghajtó akkumulátor szezonális, hosszan tartó üzemhez kiváló. Az akkumulátor központi gázelvezetéssel és külső szikra elleni védelemmel rendelkezik.
Elektromos mopedekhez és elektromos kerekesszékhez ideális választás. Az akkumulátort a beszereléséhez szükséges csavarokkal (M6, 16 mm hosszú) szállítjuk.

A NEAK támogatási listán szereplő „REHAB Gondozás mentes akkumulátor” termékeket az alábbi termékazonosító elemekkel láttuk el.

· REHAB logó
· Egyedi gyártási szám
· Rehab Zrt vonalkód
· Hologramos matrica

A garanciális javításokhoz és az NEAK által támogatott javításokhoz „REHAB Gondozásmentes akkumulátor” néven kizárólag a fenti termékazonosító jegyekkel rendelkező akkumulátorok használhatók.

Az NEAK által üzemeltetett adatbázisban, az Online Segédeszköz Jegyzékben (SEJK) képpel, leírással, aktuális havi támogatási adatokkal megtekinthetők a TB által támogatott, vényre felírható termékeink. A fenti termék adatlapját, az alábbi linkre kattintással érheti el:

https://sejk.neak.gov.hu/?s=segedeszkoz&ttt=310196050&termek=rehab-gondoz%C3%A1smentes-akkumul%C3%A1tor-12v-50-ah

Bővebb információért, kérjük forduljanak kezelőorvosukhoz, vagy keressék munkatársainkat a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségeinken.

A termék gyógyászati segédeszköz, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Termék jellemzők
Akkumulátor befoglaló mérete:198 mm x 171 mm x 166 mm
Elektromos feszültség mértéke:12V
Kapacitás:50Ah